Welkom op de website van Mulder Smit Computers en Automatisering.

Mulder Smit Computers & Automatisering (MSCA) is sinds 1 november 2003 gevestigd in Beetsterzwaag. De eigenaar, Pieter Mulder Smit, heeft 15 jaar gewerkt bij Cap Gemini, aanvankelijk als programmeur, later als opleider en als informatie-analist.

MSCA stelt zich ten doel u als gebruiker te ondersteunen bij het gebruik van computers en van het internet. Hierbij staat uw belang voorop. Ik begrijp dat u niet alles weet en niet alles begrijpt en probeer u op eenvoudige wijze te vertellen wat u weten moet. Ik ontwerp en bouw computers op maat. De computers worden 48 uur getest en daarna bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd. Vervolgens wordt de werking ervan uitgelegd.

Ik kan uw computer(s) onderhouden en repareren en kan, zo nodig in samenwerking met een hierin gespecaliseerd bedrijf, de inhoud van uw gecrashte harde schijf redden.

Ten aanzien van de bestanden op uw computer betracht ik volledige discretie zolang ik hiermee niet in overtreding ben.

Ook verzorg ik uw internetaansluiting en leg ik netwerken aan, zowel bedraad als draadloos.

Bedrijven kunnen bij mij terecht voor systeembeheer op incidentele of regelmatige basis, voor netwerkbeheer en netwerkonderhoud en voor de aanleg van dekkende wifi-netwerken.

Verder verzorg ik de levering en aanleg van beveiligingcamera's en recorders.